Учење на даљину

Поштовани родитељи и ученици, у складу са одлуком Владе Републике Србије, од данас се обуставља рад у свим образовно-васпитним установама.

Почетак реализације образовно-васпитног рада учењем на даљину је 17.март 2020. године.

Едукативни садржаји за учење на даљину који се емитују на трећем каналу Радио-телевизије Србије (РТС Канал 3) за ученике основне. Свакодневно, почев од 8.00 часова, шест дана у недељи, биће емитовани посебно припремњени и адаптирани образовни задржаји за ученике основне школе, у складу са прописаним планом и програмом наставе и учења.

Часови ће бити емитовани на РТС Канал 3, према распореду по разредима, који ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министартва просвете, науке и технолошког развоја www.rasporednastave.gov.rs, као и на сајту наше школе
https://www.osdositejobradovicvolujac.edu.rs/nastava-na-daljinu/ .

За све ученике 1. до 7. разреда емироваће се образовни садржаји у блоковима од по два часа дневно.

За ученике 8. разреда емитоваће се едукативни садржаји у блоковима од по три часа дневно, од којих ће два увек бити српски и математика, а трећи час је један од предмета који се полажу на завршном испиту.

У случају да интернет није доступан свим ученицима , ученици ће у договору са одељењским старешинама бити обавештавани путем смс порука и распоред часова са Канала 3 могу видети на улазним вратима школе.

Додатне информације у вези са учењем на даљину, као виду подршке настави, родитељи могу добити позивом на број телефона 011/735 05 57.Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.