Обавештење за родитеље будућих првака

Поштовани родитељи будућих правака,
Упис деце у први разред Основне школе „Доситеј Обрадовић” Волујац, почеће 1. aприла 2020. године, због актуелне ситуације и ванредног стања, реализоваће се на другачији начин.

Уместо досадашњег устаљеног уписа доласком у школу, родитељи и други законски заступници ће бити у могућности да ступе у контакт са школом и упишу своје дете електронски, путем ПРИЈАВНОГ ФОРМУЛАРА, телефона – вајбера педагога школе Милице Ћосић, на e-mail школе osdovpedagog@gmail.com или преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу” на Порталу еУправа

Уверавамо Вас да ће ваши одговори и сви подаци из пријавног формулара, добијени телефоном и на имејл бити доступни само управи школе и педагошкоj служби, а искључиво ће се користити само у сврху електронског евидентирања и уписа ученика у први разред школске 2020-2021. године.

Попуњавањем пријавног формулара и прослеђивањем истог сматрајте да је ваше дете уписано, а ми Вам се захваљујемо што сте изабрали нашу школу и настојаћемо да Вашој деци омогућимо квалитетно учење, као и безбедан и пријатан боравак у нашој школи.

Лекарски прегледи, термини тестирања будућих првака, потврде о похађању предшколског и све остале формалности вршиће се накнадно, након решавања тренутне ситуације у земљи.

Чувајте се <3

Телефон: матична школа – 015/260-534 (позвати у термину од 8:00 до 14:00 радним данима);

стручни сарадник педагог: 061/1800033 (позвати у термину од 11:00 до 13:00 радним данима)
Електронска пошта: osdovpedagog@gmail.com

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8Rz42tAVTkxXASHW3dkyzSU4ZHEOjc6gmSqg9jGh_J0TL7A/formResponse

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *